Ultramins

Frank Dekker – Dekker Glascultures – Prominent

“Duidelijk zichtbaar resultaat, eenvoudig te plaatsen en onderhoudsvrij. Na 21 jaar voor het eerst geen draadalg en geen biofilm meer.”

“Ons bassinwater is na het plaatsen van de ultrasone zender veel helderder en schoner geworden en er groeit dus geen alg meer, echt een unicum. De aanwezige biofilm in onze silo’s en het bassin verdween eveneens snel. Het water uit onze mengtank, 40% verswater en 60% drainwater is glashelder geworden. Onze filters blijven veel schoner en er is dus ook geen waterdrukverlies achterin onze kas. Wij zijn zeer tevreden en overtuigd van de werking van deze zenders.”

Ron de Bakker – Laguna Plants – Wateringen

“Toen de zender uitstond zagen wij pas dat deze uitstekend werk doet.

Wij waren sceptisch bij de aanschaf van de USAF bassin zender. Wij zagen pas hoe goed hij zijn werk deed nadat wij er na 3 weken achter kwamen dat wij de stroomkabel hadden doorgesneden met het grasmaaien, het bassin zag toen groen van de algen. Nadat wij de unit weer hadden aangezet was dit snel hersteld. De zender houdt het bassin helder, schoon en vrij van alg. De biofilm in ons bassin is nu zeer netjes.”

 

Simon Zwarts – Zwarts Gerbera’s – Mijdrecht

“In de 8 jaar dat wij deze zenders gebruiken hebben wij helder en schoon bassinwater en nooit meer verstopte filters gehad.

Het bassin is vrij van biofilm en het water is altijd helder en schoon. Wij zijn enorm tevreden over de prestaties van de ultrasone zenders in ons bassin. (ca. 2.400m2)”