Frank Dekker - Dekker Glascultures - Tomaten – Prominent - Nederland - Ultramins


UltraminsFrank Dekker – Dekker Glascultures – Tomaten – Prominent – Nederland

Frank Dekker – Dekker Glascultures – Tomaten – Prominent – Nederland

USAF™ ultrasone zenders onze enige ontsmettings-methode

“Na 21 jaar hadden we eindelijk geen alg en biofilm meer en sinds vele jaren zijn er geen agrobacteriën meer aangetoond in ons gietwater. Wij gebruiken geen andere ontsmettingsmethoden, dus al deze resultaten zijn 1 op 1 toe te schrijven aan de USAFTM ultrasone zenders. Deze zenders hebben geen onderhoud en monitoring nodig en werken 24/7 365 dagen per jaar, ideaal dus omdat het veel tijd bespaart en de resultaten zeer goed zijn, monitoring door een gerenommeerd laboratorium bevestigt dit. Ook het feit dat er met deze oplossing zeer goede resultaten behaald zijn bij de bestrijding van het ToBRFV virus stellen mij zeer gerust.”

Ons bassinwater is dus veel schoner geworden en er groeit dus geen alg meer, echt een unicum. De aanwezige biofilm in onze silo’s en het bassin verdween eveneens snel. Het water uit onze mengtank is zelfs glashelder geworden. Onze filters blijven veel schoner en er is dus ook geen waterdrukverlies achterin onze kas, dit scheelt ons dagelijks vooral in de zomer aanzienlijk veel tijd. De USA™ ultrasone zenders verbruiken daarnaast bijna geen elektriciteit, in deze tijden ook een groot pluspunt.”

Wij zijn zeer tevreden en overtuigd van de werking van deze zenders. Kan iedere teler aanraden deze USAF™ zenders te installeren.”